Balkong på g! | Sanna Jarske
jarske

Sanna Jarske

Annons

Balkong på g!

Idag kom min älskade sambo hem med 5 pallar till mig! Jag har pratat sen innan vi flyttade in här om att jag vill göra soffor till balkongen av lastpallar, men vi har som haft fullt upp med allt annat för att ha tid att fokusera på det också. Så hade han vart på något bygge idag och jobbat och frågat om han kunde få ta med sig några hem, och lastade sen firmabilen full. 😀 Det behövs en till, så den ska han ta med sig imorgon, sen ska jag sätta igång med balkongen, så vi kan börja hänga där ute under soliga dagar! 😀
lastpallarKatterna blev helt till sig också, när vi la ut pallarna så som vi ska ha dom, och började leka kurragömma i mellanrummet mellan golv och pall.

Har spenderat kvällen med att försöka bli färdig med Candide. Helt okej bok när en läser den, men så fort en lagt den ifrån sig glömmer en bort 70% av vad en läst. Det händer alldeles för mycket under alldeles för kort tid för att en ska hinna lägga allt på minnet. Sen tror jag att det kan vara bra om en är lite mer insatt, dels i tiden då den skrev, och dels i de olika filosofer och personer som görs satir på. Jag kommer läsa den någon mer gång, men det får bli längre fram, när jag hunnit sätta mig in i allt lite mer. 🙂
Candide
Nu har vi satt oss för att försöka komma ikapp med Supernatural, vi har knapp tittat alls den här säsongen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jarske

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats