Sanna Jarske

Pipande näsa och bråkiga grannar

God morgon!

Ända sedan jag blev gravid har jag haft väldiga problem med min näsa! Den har vart snuvig, full i… *hrm*… skräp, det har blött från den utan förvarning, allra helst mitt i nätterna, då jag vaknat av att känna något rinna ner för ansiktet på mig. Mindre trevligt. Men det jobbigaste av allt måste jag ändå säga, är att det ”piper” i den när jag andas. Jag har dessutom, sedan en tid tillbaka, blivit väldigt känslig för ljud när jag ska sova, och pipandet är värst just under nätterna. Så ni kan ju tänka er problemet, ett pipljud I MITT HUVUD, jag kan liksom inte komma ifrån det. Jag har snytit mig, kört upp stora papperstussar och vispat runt för att få bort det som sitter och piper i vinddraget från min andning, försökt andas med munnen (något som inte alls fungerat, eftersom jag dessutom blir satans törstig när jag sover, nu för tiden, så ska jag dessutom använda munnen för andning så blir det rena öknen där inne) osv, men inget fungerar. Jag vaknar alltså av detta jävla pipande, och måste sätta igång någon serie på datorn för att kunna fokusera bort pip-ljudet och bara lyssna på serien. Behöver jag berätta att Simon sover i soffan för tillfället? Detta måste jag säga, enligt mig, är det absolut värsta med hela graviditeten. Inte få sova ordentligt )jag menar, jag bör ju behöva sova ut nu, lär ju inte bli så mycket senare) har en näsa som hatar mig, och en sambo som tvingas sova i soffan. Hatar det!
Och så idag då, nu när jag äntligen verkar har lyckats snyta och snörvla bort det som får min näsa att tjuta, och tänker att jag kanske kan somna om och få sova någon timme till. Då sätter grannarna igång. Dom som bor vägg-i-vägg med oss. Det är, har jag märkt, rätt lyhört här, och våra grannar är, har jag märkt och dragit mina egna slutsatser om, inte särskilt lyckliga. Det är alltid bråk där inne! Eller så är dom bara fantastiskt högljudda i sitt sätt att vara. I vilket fall, det var ju ingen idé att försöka somna om, när det lät som att dom stod inne i mitt sovrum och skrek på varandra. Och nu när jag tagit upp datorn, så har dom självklart slutat.
Jag ger upp den här dagen och går och äter Nesquick istället! Tjingeling!
webcam-toy-foto17
Sån där lagom charmig morgonbild med håret på ända, och där ansiktsuttrycket verkligen återspeglar mina innersta känslor denna söndagsmorgon, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jarske

      Ja, jag ska absolut kolla upp det! Apotekspersonalen borde ju ha koll på om jag får använda det eller inte! 😀 Tack för tipset!
      Kram!

stats