Sanna Jarske

Sunday, bloody sunday

Jeez vilken slö söndag! Jag och Simon ligger i varsinn del av lägenheten, han tittar på Dragonball i vardagsrummet och jag läser bloggar och scrollar på Instagram inne i sovrummet. Det enda nåt sånär produktiva jag åstadkommit är min frukost!
Frukost
Körde på allt jag kunde hitta i kylen, på mina mackor. Sallad, skinka, tomater, paprika, leverpastej och gurka. Gott! 😀

Inget ont om slöa dagar alltså, jag trivs som fisken i vattnet. Men däremot så vet jag ju också att det bara är lite lugnet före stormen. Har ju bestämt att jag ska sätta igång ute på balkongen idag, slipa och betsa pallar, rensa bort skit som ska till återvinningsstationen osv. Jag är expert på att skjuta upp saker, haha!
Så, bara för att bli en ännu lite bättre uppskjutare, ska jag sätta mig och shoppa lite på en sida jag just hittat. Eller i alla fall fönstershoppa…
Kram!/S

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jarske

      Ja, det är faktiskt fantastiskt skönt när en kommer igång! Och det gjorde jag, fick betsad soffa på balkongen! 😀
      Kram

stats