If you can remember anything about the sixties, you weren't really there | Sanna Jarske
jarske

Sanna Jarske

Annons

If you can remember anything about the sixties, you weren’t really there

Jag håller ju på att växa ut min “pixie-cut” som min svägerska fick klippa på mig när vi var på Gotland för ett tag sen. Detta har nu resulterat i en sån där härlig mellan-frilla, som inte riktigt är någon frisyr alls. Det närmaste jag kan jämföra det med är en 60-tals kvinnofrisyr. Eller jag intalar mig det i alla fall, så kan jag låtsas som att jag är lite retro och chic, haha!

20160416_133212-1

Vi sitter nu i bilen på väg upp till min (styv)pappa i dalsland för att byta till sommardäck. Kom ju på i veckan att sista dagen för byte var igår egentligen! Panik! Men men, vi är ju faktiskt bara en dag sena! 😊

Kram!/S

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jarske

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats